LİNK : ÇALIŞMIYOR yenileme listeme aldım 25 kısa indirdikten sonra uplarım ama ne zaman bilemem xD
SON KONTROL TARİHİ : 05.02.2012
SON KONTROL TARİHİ : 06.05.2012
SON KONTROL EDEN :ÖzgürAdaM
Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde
gelmem, toplarım özümü yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında "kim o?
"dersen; ben olmam, kapında sen olur gelirim. Sen gel de yeter ki, yola
yük olmam, yol olur gelirim.
Aşağıda ismi geçen üyelerimiz TirYaKiLiFe e iyi ki varsın dediler ve teşekkür ettiler:
+16 bir çizgi film ilginç değilmi :D
Umarım herkesin beğendiği kadar güzeldir.
Emeğine sağlık ellerin dert görmesin ;)
arkadaş sitenin ismine bir bak bakalim ney animenette anime kelimesini nette arat neymiş ögren sonra gel izle bunlari çizgi film olduklarini düşünerek izleme zira çizgi film animenin küçük kardeşidir o yüzden çocuklar izler bu animasyon 3d olsun bu işlerin en babasi yani büyükbüyükbabalari animedir sakin küçümseme yeri gelir adami eşşek sudan gelinceye kadar ağlatir yeri gelir yerinden zıplar durursun smokdown yada boks izler gibi heyacanlanir yerinde duramazsin ayrica en iyi komedi animelerdedir çogu animede komedi vazgeçilmezdir duygusallik bazen tak edebilir ama bir güzel duygusal sahne yakalar ve anlarsan gerçekte izlediğin filmlerdeki aldiğin etkiyi duyguyu alamazsin işte böyle bir şey anime ben bu zamana kadar hiç bir şeye ağlamadim dayak yedim yok çocukluktan başladi bu durum 15 yaşima kadar sonra gençlik akil yeni yeni yerine oturuyor ilk başlarda sehitlerimize çok üzülürdüm bazen gözlerim dolardi ama ağlamazdim duygusal film desen onlari hiç söyleme bütün duygusal filmler bana şaçmalik gibi gelirdi zorla 4-5 tane en baba duygusal filmleri izledim neredeyse kendimi kasmaktan kayişi yakacaktim tik olmadi yani sonra yaş geldi 17 ye başladim animeye 2 yıldır anime izlerim dikkat dikkat spoiler one piece 350 bölüme kadar izlemiyenler okumasin sırf bir gemi batti diye ağladiğimi bilirim gülmeyin gerçek one piece animesinde 250-350 bölümleri arasinda olacakti tam hatirlamiyom one piece izleyenler going mery bilirler ne gemi yaw sevgi ile ruhu olan bir gemi oldu üstünde tasidiği nakama:tayfa arkadaş demek onlarin sevgisi ile ruhu oldu sırf onlari korumak onlarla birlikte olabilmek için koskoca bir firtinaya bodoslama girdi tam batacaği zaman konuştu sakin üzülmeyin ben çok mutluydum sizlerle birlikte oldugum için diyordu yani tayfaya moral veriyordu gemi üzülmesinler diye hatta tayfanin kaptani luffy ben sana çok kötü davrandim direğini kırdım her yerini hasat ettim filan diyordu gemide yine ama ben çok mutluydum keşke sizlerle tekrar mecaralar denizine açilabilseydim diyordu bu sadace bir tane örnek daha neler neler var bu örneği şeçmemdeki amaç bir geminin batmasi adami ağlatiyorsa oda benim gibi birini tam duygu yüklü bir sahne ne yapar düşünün izleyenler nico robin bilir diyorum "ölmek istiyorum" diyordu çok yazdim gerçi okuyan olurmu orasi meçhul
Aşağıda isimleri belirtilen 7 üyemiz kobra90 ye bu mesajı için iyi ki varsın dediler ve teşekkür ettiler:
:) Kobra Okudum Onu Çok Güzel Bi yazı Yazmışsn Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin die bi anime var evet bned aynı senin gibi hep duygusal sahnelere saçma bulmusumdur ama animeler gerçekten farklı arkadaşlarım bnmle dalga geçiyolar çizgi film die tanımını yapıyorum gerçek kişi oynamıosa çizgi filmdir fln diolar moralm bşlarda bozulrduda şimdi hiç takmıorum :) kendi bilgileri o kdar demekki 30 yaşındaki animeci adama çocuk dicekler neredeyse... Ama Maalesef Türkiyede Böyle Animeler Çizgi Film Olarak Görünüyor... Üzülüyorum.. (: bnde çok konustm x) indi zaten izlym :) Teşekkürler ANİME İÇİN..