Lİnk Kırık sanırım üstadım... aşağıdaki uyarıyı veriyor yenilerseniz çok makbule geçer..
This file no longer exists on our servers.
Possible reasons:
1. The video file was removed because it did not comply with our Terms of Service.
2.The video has not been watched in the last 30days.
eeet admin bea link kırık aynı uyarıyı veriyor bakarsan sevinirim :)
__________________ Ne kadar koşarsam koşayım, sana hiçbir zaman yetişemedim.Sen, etrafına ışık saçan bir yaprakdın.Bense, KÖK'lerin karanlığında hapsedilmiş karanlıkdım.Benim gibi birisi için ne düşünüyorsun?Hiruzen… http://myanimelist.net/animelist/Lycanon
__________________ Sometimes I wonder... will God ever forgive us for what we've done to each other?
Then I look around and I realize... God left this place a long time ago. (Bazen merak ediyorum, Tanrı birbirimize karşı yaptıklarımız için bizi affedecek mi?
Sonra etrafıma bakıyorum ve anlıyorum ki, Tanrı burayı uzun zaman önce terk etmiş...)
'' Bu bayrağın kime ait olduğunu bilmiyorum,ama bir korsan bayrağı öylece yere atılıp üstüne basılıp ardındanda gülünecek bişey değildir!!! O inancın sembolüdür. ''
-- Monkey D Luffy --