Eline sağlık sithemkar Reyiz İnş 2. sezon yayınlanırda sizde koyarsınız ya tamda olayların başlıcagı zaman bıtmezkı bı anıme pff :)
__________________ Ne kadar koşarsam koşayım, sana hiçbir zaman yetişemedim.Sen, etrafına ışık saçan bir yaprakdın.Bense, KÖK'lerin karanlığında hapsedilmiş karanlıkdım.Benim gibi birisi için ne düşünüyorsun?Hiruzen… http://myanimelist.net/animelist/Lycanon
benim için bi efsane tadında oldu eline sağlık 2. sezonun çıkma olasılığı falan yok bu kadar ara veriyolarsa pek sıcak gözükmüyor çıkması ;) mangadan devam ederiz :)
__________________ Sometimes I wonder... will God ever forgive us for what we've done to each other?
Then I look around and I realize... God left this place a long time ago. (Bazen merak ediyorum, Tanrı birbirimize karşı yaptıklarımız için bizi affedecek mi?
Sonra etrafıma bakıyorum ve anlıyorum ki, Tanrı burayı uzun zaman önce terk etmiş...)
teşekkurler super di yaa burda bitemez yaa yenisi cıkmak zorunda bunun japonlara suverim ben yaaa
'' Bu bayrağın kime ait olduğunu bilmiyorum,ama bir korsan bayrağı öylece yere atılıp üstüne basılıp ardındanda gülünecek bişey değildir!!! O inancın sembolüdür. ''
-- Monkey D Luffy --