süper ::)) en küçük kızkardeşin sesi öyle şirinki :)))) seslendirmesi harika olmuş:)) hele baba oğul arasındaki kavga ve babanın ölmüş eşinin ftoğrafına dert yanma sahnesi gülmekten kırıldık resmen :)))))))) emekleriniz için teşekkürler :))
Aşağıda ismi geçen üyelerimiz Kayahankayahan e iyi ki varsın dediler ve teşekkür ettiler:
hayatımda izlediğim en iyi anime diyebilirim.Bazen manganın dısına cıkıp farklı konulara gecmisler ama genede cok iyi.bakalım 238. bölüm nezaman gelicek :( 237 de takıldık kaldık tamda en heyecanlı kısmındaydı.ellerine sağlık kaan bleachi buraya getirerek bence cok iyi yaptın bleachin insanların animelerle ilgili düşüncelerini değiştireceğine inanıyorum heleki son zamanlarda animelerin filme cevrilmeye başlamasıyla yakında bleachinde film olarak karsımıza cıkacagını düşünüyorum dünya genelinde en cok izlenen 7. anime olması bir avantaj bleach için
hayatımda izlediğim en iyi anime diyebilirim.Bazen manganın dısına cıkıp farklı konulara gecmisler ama genede cok iyi.bakalım 238. bölüm nezaman gelicek :( 237 de takıldık kaldık tamda en heyecanlı kısmındaydı.ellerine sağlık kaan bleachi buraya getirerek bence cok iyi yaptın bleachin insanların animelerle ilgili düşüncelerini değiştireceğine inanıyorum heleki son zamanlarda animelerin filme cevrilmeye başlamasıyla yakında bleachinde film olarak karsımıza cıkacagını düşünüyorum dünya genelinde en cok izlenen 7. anime olması bir avantaj bleach için
Bende çok sevdim Bence dünyada üç büyük anime var one piece bleach naruto 2 sini tsunami yükledi bleachide ben yükliyim dedim. Elimde şu anda basilisk war onu bitiriyim en yakın zamanda yetişmeyi umuyorum bleache. Müzikleride çok güzel:D
süper ::)) en küçük kızkardeşin sesi öyle şirinki :)))) seslendirmesi harika olmuş:)) hele baba oğul arasındaki kavga ve babanın ölmüş eşinin ftoğrafına dert yanma sahnesi gülmekten kırıldık resmen :)))))))) emekleriniz için teşekkürler :))
kayahan 150 lerden sonra olması lazım Nel diye bi ufaklık cıkıcak piyasaya sen onun sesini bi duy bence :)
Bende çok sevdim Bence dünyada üç büyük anime var one piece bleach naruto 2 sini tsunami yükledi bleachide ben yükliyim dedim. Elimde şu anda basilisk war onu bitiriyim en yakın zamanda yetişmeyi umuyorum bleache. Müzikleride çok güzel:D
bölüm sayısı olarak 3 diyebilirim ama benim favori üçlüm Bleach Full metal alchemist naruto full metal de konu olarak ve yapım olarak çok iyi bir anime devamının olup olmadıgını bilmiyorum ama izlenmesi gereken bi anime oda
ellerine sağlik bunu ilk animefreak de izlemiştim tekrar izleyesim geldi o yüzden direk animefreak gittim oda türkçe altyazi şeçeneğini kaldirmiş izleyemedim bende emektar site olan bura geldi aklima bende dedimki ilk yüklenen animelerdendir o yüzden yahoo dadir onunda görüntü kalitesi baya düşük olur bide baktim divx ilaç gibi geldi valla biraz daha yeni animeler eklense alaninda diğer sitelerin hepsini geçersiniz keşke sitemizim birde altyazi takimi olsa onlar çevirse bir sürü anime var güzeller hemde anime dediğin bleach,one piece ile bitmiyor çok güzel olan animeler varda hah bir çeviren çiksa aninda upland ederim şu aralar internette işim oldugundan size hizmet edemiyorum aklimda süper bir anime olan great teachear onizuka var onun dizisini dizimnette ye upland yapmiştim şu aralar bir açik olsa hemen yükleyecem ama gerisi gelmez çünkü hali hazirda olan animelerin neredeyse hepsi ekli sitede geri kalanlarin hepside altyazisi yok o yüzden bocaliyoz o aşamada neyse şöyle bir 5 yil geçerse geri kalan animeler çevrilir ama 5 yil geriden izleriz animeleri neyse bu konu konuşdukça uzar konuşmamizda bir işe yaramaz tekrar ellerine sağlik kaan kardeş nette ailesinin anime kanatini başlica sen ve tsunami kardeş ayakta tutuyor lütfen emeklerine sayği gösterelim.
Bu yazıyı okumanı sağlayarak ömrünün bir kısmının boşa gitmesini sağladım olurda şikayet etmek ya da bana ve sülaleme sövmek istereniz BURADAN buyurun :P