Bilgi :Okajima Rokuro çalıştığı şirket için beraberinde çok gizli bir diskle yolculuk yaptığı Güneydoğu Asya gezisi sırasında Black Lagoon adlı korsanlar tarafından saldırıya uğrar ve kaçırılır. Şirket tarafından muhakkak kurtarılacağını düşünürken , aslında hayatının şirket için önemli olmadığını ve sadece diski geri almak istediklerini ve bu sebeple de paralı askerler yollandığını öğrenir. Black Lagoon’a yapılan saldırıdan kurtulan Okajima geri dönmeyip ismini , geçmişini ve işini bırakarak Revy’in ona taktığı isim Rock olarak Black Lagoon’un bir üyesi olmaya karar verir.
Aksiyon seven herkese tavsiye animedir(Giriş müziği bile akisyon doludur).+16 olmayanlara tavsiye etmem özellikle 2.sezonu...Senaryosu ve karakterleri biraz daha ii olsaydı çok ii bir anime olabilirdi...Teşekürler Tsunami...(Giriş müziğinin adı Mell:Red Fraction)
+16 harika bir Anime, ama kesinlikle ecchi sınıfı değildir. Aksiyon sevenler gerçekten hoşlanacaktır. Ayrıca repliklerde çok saç sağlamdır. (Ayrıca Revy için"Kurşunla Beni Revy"diyaloğu ünlüdür.En seksi ve karizmatik anime ablasıdır, candır, canandır.)
Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde
gelmem, toplarım özümü yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında "kim o?
"dersen; ben olmam, kapında sen olur gelirim. Sen gel de yeter ki, yola
yük olmam, yol olur gelirim.
Aksiyon seven herkese tavsiye animedir(Giriş müziği bile akisyon doludur).+16 olmayanlara tavsiye etmem özellikle 2.sezonu...Senaryosu ve karakterleri biraz daha ii olsaydı çok ii bir anime olabilirdi...Teşekürler Tsunami...(Giriş müziğinin adı Mell:Red Fraction)
Daha 1.bölümü izlememe rağmen yaptığın yorumun yarısını destekleyecek bir şekilde başladı anime dediğin kadar varmış.
seriye başlıyorum teşekkürler tsu eline emeğine sağlık
__________________ Sometimes I wonder... will God ever forgive us for what we've done to each other?
Then I look around and I realize... God left this place a long time ago. (Bazen merak ediyorum, Tanrı birbirimize karşı yaptıklarımız için bizi affedecek mi?
Sonra etrafıma bakıyorum ve anlıyorum ki, Tanrı burayı uzun zaman önce terk etmiş...)
bu animeyi 6. kez izleyişim olcak her seferinde daha çok zevk alarak izliyorum ellerine sağlık tsu.