teşekkürler razor sonunda laytım çıldırdı nalet nefret olsun o yönetmenlere niye öldürüyosunuz laytımı ve neden 37 bölümcük bu kadar harika bir anime neden daha fazla sürmüyo sabah ezanından beri izliyorum buda bitti ama sonunda çok üzüldüm vallahi sonunun bu şekilde bittiğini bilseydim izlemezdim :(
harika anime ve berbat bi son bide altta herkes bir gün ölür :)))) yaw arkadaş bu kadar basit bir son olmamalıydı başrol oyuncusunu bu kadar kolay öldürmemeliydiler l yenen adam onun alt seviyesine yeniliyo l yenilse eyw dicemde :))
Aşağıda isimleri belirtilen 2 üyemiz mrangeles ye bu mesajı için iyi ki varsın dediler ve teşekkür ettiler:
harika anime ve berbat bi son bide altta herkes bir gün ölür :)))) yaw arkadaş bu kadar basit bir son olmamalıydı başrol oyuncusunu bu kadar kolay öldürmemeliydiler l yenen adam onun alt seviyesine yeniliyo l yenilse eyw dicemde :))
O yazıyı ben yazdım oraya millet teselli bulsun diye yoksa normalinde yok öle bir yazı;)Ben de misaya çok üzüldüm acaba sonunda intihar mı ediodu orayı anlamadım;(
offf offf offf şimdi ne izliyeceğime karar veriyorum keşkem bitmeseydide devam etseydim :S
İzlemediysen fullmetal alchemist'e başla.O animede bununla aynı ayarda,hatta ikisi en büyük rakip;)2004-2006 en iyi anime üstüste FMA seçildi 2006 da death note çıktı en iyi anime o seçildi daha sonra;)Code Geass'de izleyebilirsin ama ona death note kopyası deniliyor bu yüzden seçim sana kalmış...
O yazıyı ben yazdım oraya millet teselli bulsun diye yoksa normalinde yok öle bir yazı;)Ben de misaya çok üzüldüm acaba sonunda intihar mı ediodu orayı anlamadım;(
senin yazdıgını anladımda zaten filmin sonu öle bi mantığa cıkıyor benim ona moralim bozuldu
Aşağıda ismi geçen üyelerimiz mrangeles e iyi ki varsın dediler ve teşekkür ettiler:
İzlemediysen fullmetal alchemist'e başla.O animede bununla aynı ayarda,hatta ikisi en büyük rakip;)2004-2006 en iyi anime üstüste FMA seçildi 2006 da death note çıktı en iyi anime o seçildi daha sonra;)Code Geass'de izleyebilirsin ama ona death note kopyası deniliyor bu yüzden seçim sana kalmış...
code geass mi death note kopyasi death note code geas köpeği olsun code geass en iyi animedir (bana göre) izleyenler bilir sonu muhteşem :D
not:sezon 1,de divx yükleyin yaw şu sitede yahoo gibi kalitesiz görüntü kalmasin :D
Konu kobra90 tarafından (01-10-2011 Saat 05:54 ) değiştirilmiştir.
Aşağıda isimleri belirtilen 3 üyemiz kobra90 ye bu mesajı için iyi ki varsın dediler ve teşekkür ettiler:
lanet yha böyle yani böyle bir son light a yakıştı oldumu bu yha ... lanet lanet lanet yha..... yeminlen lanet... (kusura kalmayın beni izleyenler bilir yanı lanet yağdırırım lanet olsun ama harbiden kahrolsun yha .)
valla sonuna kadar izledim ilk başta çok güzeldi bakıyorum light şeytana doğru yol alıyor en başta güzel laflar ederdide şimdi bakıyorum abuk subuk ya lightın son bölümdeki halini gördüğümde bu light olamaz dedim yakıştıramadım adamı naptılar o nasıl rol oynatış ya bide şu kadarcık bölüm bitiriverdiler ha belliki adamların canı sıkılmış "hadi bir anime cizip def olalım canımız sıkıldı" aynı rollardeki gibi hehehe:) lanet olsun onlara be.
2 gündür aralıksız izledıgım animenın sonu tıpkı turk fılımlerındekı gıbı bıtmıs :D asdas yazıklar olsun bole son yazan senariste bi kerede ıyıler kazanmasın abicim bune ya
__________________ Ne kadar koşarsam koşayım, sana hiçbir zaman yetişemedim.Sen, etrafına ışık saçan bir yaprakdın.Bense, KÖK'lerin karanlığında hapsedilmiş karanlıkdım.Benim gibi birisi için ne düşünüyorsun?Hiruzen… http://myanimelist.net/animelist/Lycanon
İzlediğim sonlara genelde yazarım japonlarda kurgu süper sonlar berbattır diye bir türlü sonunu bağlayamıyorlar.. Light gibi bir adam boş bulunup kazandım diye bağırır mı bir de öldürmeyi haklı göstermek için çılgına çevirdiler karekteri.. Ben olsam o kadar bölümde bahsi geçti shigami kralına öldürtürdüm...Gitti bir velede yenildi...
Ama sonu hariç çok güzel bir animeydi.. Emeği geçen herkese teşekkürler...