Sizce insanlar ne zaman ölür?Bir silahla ateşlenmiş kurşunun kalplerini deldikleri zamanmı?Hayır..Tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandıklarındamı?Hayır...Zehirli bir mantarla yapılan çorbayı içtiklerindemi!?Hayır!!..İnsanlar...Unutuldukları zaman ölürler.(Dr.Hiluluk)
Teşekkurler ellerine sağlık yav bu anime cook guzel yavv duygusal animeler pek tercihim değildir ama bu animedeki duygusal sahneler yakıyor beni valla yavv superr hemde izlediğimiz animelerin nasıl zorluklarla bize geldiğini görüyoruz cook tşk paylaşım için
3. Valetinez alkalinella xifax sicidabohertz gombigobilla blue stradivari talentrent pierre andri charton-haymoss lvanovici baldeus george doitzel kaiser olarak bilinirim.Tereddür etmeden çağırabilirsiniz.(Trigun)
"Hey lanet tilki!Benim vücudumda kalıyorsun ve bana kira borçlusun.Yani senin chakra'nı alıyorum!"(Naruto)
"Pekala plan şu: İçeri gireceğiz,insanları dövmeye başlayacapız,bakalım işin sonu nereye varacak."(Full Metal Alchemist)
__________________ Sometimes I wonder... will God ever forgive us for what we've done to each other?
Then I look around and I realize... God left this place a long time ago. (Bazen merak ediyorum, Tanrı birbirimize karşı yaptıklarımız için bizi affedecek mi?
Sonra etrafıma bakıyorum ve anlıyorum ki, Tanrı burayı uzun zaman önce terk etmiş...)